Francis Gastmans

Version 5

Ik wil bijdragen aan het creëren van een wereld waarin aandacht en respect voor elkaar en voor ons milieu dé maatstaven vormen bij alle keuzes en beslissingen.
Ik wil mee een mensgerichte economie creëren. Ik focus daarbij op datgene wat mensen verbindt, ongeacht hoe verschillend hun overtuigingen zijn.

Ik luister naar de dwingende vragen van leidinggevenden en onderzoek met hen hoe ze de beste oplossing kunnen vinden. Ik help hen om recht naar de kern van de zaak te gaan, om de problemen of uitdagingen die er echt toe doen scherp te formuleren en om met oplossingsgerichte vragen duurzame resultaten te vinden. Ik loop als een padvinder met hen mee.

Iedere leider (gids of padvinder) kiest de waarden waar hij voor gaat. Ik ga voor een samenleving waar alle mensen voorop staan, zonder discriminatie, en voor een ecologisch gezonde omgeving.
Ik ga voor de innerlijke vooruitgang van de mens, niet voor een ongebreidelde technologische ‘vooruitgang’.

De Lemniscaat Benadering die ik heb ontwikkeld is tegelijk een speelse en een harde aanpak, recht naar de kern van de zaak. Lees meer in het gratis boek. Daarin ook meer over de bronnen van deze Benadering.